Arama
Arama Sonuçları
Cenazede bir araya geldiler…
Eski Devlet Bakanlarından Bekir Aksoy, hayatını kaybetmişti. Aralarında Kastamonulu hemşehrimiz Murat Başesgioğlu’nun da bulunduğu cenaze töreninde eski bakanlar bir araya geldi.
Kastamonu Entegre, yeni üretim tesisini hizmete açtı
MDF, yonga levha, laminat parke ve kapı paneli üretiminde dünyanın ilk dört üreticisi arasında yer alan Kastamonu Entegre, Kastamonu’da 175 milyon Euro yatırımla gerçekleştirdiği yeni üretim tesisini hizmete açtı.
Tek seferde en büyük yatırım
Kastamonu Entegre, anayurdunda yeni üretim tesisini hizmete açtı
Taşköprü’de festival gibi düğün
Hasan Altan’ın oğlu Ali Altan ve Nisan Kurt’un Taşköprü Belediye Açık Hava Düğün Salonundaki düğünleri adeta festival havasında yapıldı
Kastamonu Entegre’nin OSB’de yaptırdığı cami ibadete açıldı
Kastamonu Entegre'nin OSB'de yaptırdığı cami, Hayat Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yahya Kiğılı’nın katılımıyla ibadete açıldı.
Kastamonu Entegre, levha üretimini OSB’ye taşıdı
Kastamonu Entegre, yola çıktığı ilk üretim tesisi Yonga Levha’ya veda etti. Yonga levha üretimi ise Kastamonu OSB’deki üretim tesisinde gerçekleştirilecek.
KEAS 7. Global Kalite Zirvesi tamamlandı
Kastamonu Entegre yurtiçi ve yurtdışı tesisleri bünyesindeki kalite çemberi ve sürekli iyileştirme ekiplerinin başarılı projelerini ödüllendirmeye devam ediyor. Bu yıl yedincisi düzenlenen KEAS Global Kalite Zirvesi’nde farklı ekiplerin kalite çember projelerini değerlendiren jüri, en iyi proje ve önerileri ödüllendirdi.
Türkiye’nin ilk ‘Görme Engelli Müze Eğitim Alanı’ yapıldı
Kastamonu Entegre, Anadolu Medeniyetleri Müzesi'nin ‘Dokunulabilir Müze’ Projesinin MDF hammadde sponsoru oldu. Müzeyi görme engelli bireyler için erişilebilir hale getirmek amacıyla hayata geçirilen proje kapsamında Kastamonu Entegre desteğiyle Türkiye’nin ilk Görme Engelli Müze Eğitim Alanı oluşturuldu.
Tek tıkla, bir asrı inceleyebileceğiz
Kastamonu Entegre, Kastamonu’nun 93 yıllık tarihini dijital ortama taşımayı hedefleyen projenin sponsoru oldu.
Entegre’nin İnovasyon Okulu ilk mezunlarını verdi
Kurumun inovasyon kabiliyetini, şirketin her kademesinde yaygınlaştırmak ve sürekliliğini sağlamak hedefiyle yola çıkan “Kastamonu Entegre İnovasyon Okulu” ilk mezunlarını verdi.
Vidinlioğlu’nun acı günü
HALASININ OĞLU GENÇ YAŞTA HAYATINI KAYBETTİ
Entegre, ödüle doymuyor
Kastamonu Entegre, Türkiye Kalite Derneği (KALDER) Kalite Çemberleri Paylaşım Konferansı’ndan ödülle döndü
Haluk Yıldız, Bloomberg'de sektörü anlatacak
Kastamonu Entegre CEO'su Haluk Yıldız, Bloomberg HT'de Güzem Yılmaz'ın hazırlayıp sunduğu "Piyasa Hattı" programına konuk olacak
Mimarlar, KEAS Konsept Stüdyo’da buluştu
Kastamonu Entegre, mimarlar, tasarımcılar, dekorasyon meraklıları ve iş ortakları için bir ilham merkezi ve buluşma noktası olarak hayata geçirdiği KEAS Konsept Stüdyo'da ilk etkinliğini gerçekleştirdi
Kastamonu Entegre’den Türkiye mimarlık kültürüne katkı
Ağaç bazlı panel sektörünün yarım asırlık global markası Kastamonu Entegre, Venedik Bienali 17. Uluslararası Mimarlık Sergisi’nde yer alan, mimar Han Tümertekin ve Proje Ortakları’na ait “Yan Yana” (Side by Side) projesinin destekçisi oldu